U zalog zlata spadaju predmeti u vidu svih vrsta zlata – lomljeno zlato, dukati, zubno zlato, zlatni predmeti, belo zlato..

Zlato oduvek poseduje ogromnu vrednost na tržištu pa samim tim na osnovu količine koju ste spremni da date u zalog, odobrićemo određenu novčanu pozajmicu.

Zalog zlata po najrealnijim cenama na teritoriji Beograda!

Posetite nas na našoj lokaciji u samom srcu Novog Beograda
 

Zalagaonica FLOW obezbeđuje najpovoljnije pozajmice na osnovu zaloga. Ukoliko Vam je potrebna novčana pozajmica, a ne želite da prodate svoje zlato i druge dragocenosti, možete iste založiti po realnim cenama.

Da li ste u situaciji da Vam je hitno potreban novac a da ne želite da do njega dođete prodajom svog dragocenog nakita? Ukoliko ste u takvoj situaciji, predlažemo da zatražite novčanu pozajmicu, a da vaš nakit date u zalog.

Antikviteti su stvari koje se čuvaju iz sentimentalnog ili vrednostnog razloga. Svoj starinski predmet možete doneti na procenu i za njega ćete dobiti pozajmicu, uz najpovoljniju kamatu, kako ne biste ostali bez njega.

Predmeti zaloga mogu biti sve vrste zlata – lomljeno zlato, dukati, zubno zlato, zlatni predmeti, belo zlato.. Zlato oduvek poseduje ogromnu vrednost na tržištu pa simim tim na osnovu količine koju ste spremni da date u zalog, odobrićemo određenu novčanu pozajmicu. 

Kod zaloga automobila vodimo se mišlju da je trenutno potrebno mnogo odricanja kako biste imali automobil koji želite. Naši iskusni procenitelji proceniće Vaš automobil na najbolju i najveću vrednost Vašeg ljubimca.

Motocikl koji Vam stoji u garaži ili koji ne želite da prodate može biti i predmet zaloga. Zalog motocikla je brz i siguran, uz najveću diskreciju. Neka Vam novac kod zaloga motocikla pomogne da uložite u nov posao ili sredite finansije.

Nekretnine poseduju vrednost u zavisnosti od veličine i lokacije na kojoj se nalaze. Ukoliko Vam je hitno potrebna veća novčana suma, a ne želite da pozajmicu dobijete tako što ćete vašu nekretninu prodati, svratite u Zalagaonicu i dajte je u zalog.

Zalagaonica Novi Beograd - Beograd
DISKRECIJA ZAGARANTOVANA

Naša misija je da kao naš klijent budete zadovoljni i da nam se uvek vratite. Otkup i zalog po najrealnijim cenama u Beogradu.