otkup dragog kamenja

Otkup dragog kamenja po najpovoljnijim uslovima za vas. Cenu za otkup dragog kamenja  formiramo u skladu sa trenutnim cenama na svetskim berzama.

Vrednost dragog kamenja određuju njihova vrsta, težina, retkost, otpornost i lepota.

Najrealnije cene za otkup dragog kamenja na teritoriji Beograda!

Posetite nas na našoj lokaciji u samom srcu Novog Beograda
 

Zalagaonica FLOW obezbeđuje najpovoljnije pozajmice na osnovu zaloga. Ukoliko Vam je potrebna novčana pozajmica, a ne želite da prodate svoje zlato i druge dragocenosti, možete iste založiti po realnim cenama.

Otkup dragog kamenja po najpovoljnijim uslovima za Vas.

Otkup dragog kamenja je usluga koju nudi zalagaonica Flow na Novom Beogradu.

Antikviteti su stvari koje se čuvaju iz sentimentalnog ili vrednostnog razloga. Svoj starinski predmet možete doneti na procenu i za njega ćete dobiti pozajmicu, uz najpovoljniju kamatu, kako ne biste ostali bez njega.

Predmeti zaloga mogu biti sve vrste zlata – lomljeno zlato, dukati, zubno zlato, zlatni predmeti, belo zlato.. Zlato oduvek poseduje ogromnu vrednost na tržištu pa simim tim na osnovu količine koju ste spremni da date u zalog, odobrićemo određenu novčanu pozajmicu. 

Kod zaloga automobila vodimo se mišlju da je trenutno potrebno mnogo odricanja kako biste imali automobil koji želite. Naši iskusni procenitelji proceniće Vaš automobil na najbolju i najveću vrednost Vašeg ljubimca.

Motocikl koji Vam stoji u garaži ili koji ne želite da prodate može biti i predmet zaloga. Zalog motocikla je brz i siguran, uz najveću diskreciju. Neka Vam novac kod zaloga motocikla pomogne da uložite u nov posao ili sredite finansije.

Nekretnine poseduju vrednost u zavisnosti od veličine i lokacije na kojoj se nalaze. Ukoliko Vam je hitno potrebna veća novčana suma, a ne želite da pozajmicu dobijete tako što ćete vašu nekretninu prodati, svratite u Zalagaonicu i dajte je u zalog.

Zalagaonica Novi Beograd - Beograd
DISKRECIJA ZAGARANTOVANA

Naša misija je da kao naš klijent budete zadovoljni i da nam se uvek vratite. Otkup i zalog po najrealnijim cenama u Beogradu.