zalog antikviteta

Zalog antikviteta je jedan od načina za dolazak do novčane pozajmice. Antikviteti su stvari koje se čuvaju iz sentimentalnog ili vrednostnog razloga.

Svoj starinski predmet možete doneti na procenu i za njega ćete dobiti pozajmicu, uz najpovoljniju kamatu, kako ne biste ostali bez njega.

Najrealnije cene zaloga i otkupa na teritoriji Beograda!

Posetite nas na našoj lokaciji u samom srcu Novog Beograda
 

Zalagaonica FLOW obezbeđuje najpovoljnije pozajmice na osnovu zaloga. Ukoliko Vam je potrebna novčana pozajmica, a ne želite da prodate svoje zlato i druge dragocenosti, možete iste založiti po realnim cenama.

Da li ste u situaciji da Vam je hitno potreban novac a da ne želite da do njega dođete prodajom svog dragocenog nakita? Ukoliko ste u takvoj situaciji, predlažemo da zatražite novčanu pozajmicu, a da vaš nakit date u zalog.

Zalog antikviteta je jedan od načina za dolazak do novčane pozajmice. Svoj starinski predmet možete doneti na procenu i za njega ćete dobiti pozajmicu, uz najpovoljniju kamatu, kako ne biste ostali bez njega.

Predmeti zaloga mogu biti sve vrste zlata – lomljeno zlato, dukati, zubno zlato, zlatni predmeti, belo zlato.. Zlato oduvek poseduje ogromnu vrednost na tržištu pa simim tim na osnovu količine koju ste spremni da date u zalog, odobrićemo određenu novčanu pozajmicu. 

Kod zaloga automobila vodimo se mišlju da je trenutno potrebno mnogo odricanja kako biste imali automobil koji želite. Naši iskusni procenitelji proceniće Vaš automobil na najbolju i najveću vrednost Vašeg ljubimca.

Motocikl koji Vam stoji u garaži ili koji ne želite da prodate može biti i predmet zaloga. Zalog motocikla je brz i siguran, uz najveću diskreciju. Neka Vam novac kod zaloga motocikla pomogne da uložite u nov posao ili sredite finansije.

Nekretnine poseduju vrednost u zavisnosti od veličine i lokacije na kojoj se nalaze. Ukoliko Vam je hitno potrebna veća novčana suma, a ne želite da pozajmicu dobijete tako što ćete vašu nekretninu prodati, svratite u Zalagaonicu i dajte je u zalog.

Zalagaonica Novi Beograd - Beograd
DISKRECIJA ZAGARANTOVANA

Naša misija je da kao naš klijent budete zadovoljni i da nam se uvek vratite. Otkup i zalog po najrealnijim cenama u Beogradu.